Žloutky utřeme s polovinou cukru do pěny. Přidáme nejprve směs krupice, prášku do pečiva a ořechů a poté rozmixovaný středně velký celý pomeranč (dobře opraný, sladký, bez jader). Směs jemně zamícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh ze 6 bílků ušlehaný s druhou polovinou cukru. Pokud by těsto bylo příliš tuhé, přidáme ještě malé množství pomerančové šťavy.
2
Těsto dáme do vymazané (nejraději ztuženým pokrmovým tukem) a hrubou moukou vysypané formy a upečeme. Korpus 2 x rozkrojíme potřeme krémem z uvařeného pudinku rozšlehaného s máslem. Povrch zdobíme tvary z máslového krému, případně plátky oloupaného pomeranče zalité želatinou a podobně.
3
K náplni můžeme použít různé krémy podle chuti, nehodí se však krém tmavý (čokoládový, kakaový).