Maso očistíme, zbavíme tuku, nařízneme kraje. Všechny suroviny na marinádu promícháme a kotlety do směsi naložíme na 30 minut. Před grilováním kotlety v marinádě promícháme a na rozžhaveném grilu je opečeme z každé strany 5 minut. Po opečení osolíme a podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klára Mejtová
|12. 5. 2015 21:29
Kotlety byly skvělé a tak moc děkuji za prima večeři.
mlok
|17. 7. 2013 20:10
:-)) bombastické!!!!!!
Alice
|27. 6. 2013 15:50
Výborné, chuťově máločím z grilu lepší a že toho grilujeme vážně dost, jsem takový grilovací maniak a přítel mi recepty taky i vozí z cest
Alice
|27. 6. 2013 15:50
Výborné, chuťově máločím z grilu lepší a že toho grilujeme vážně dost, jsem takový grilovací maniak a přítel mi recepty taky i vozí z cest
Radana Molková
|6. 7. 2012 16:15
Grilované kotlety chutnali i naší malé, tak děkuji za príma receptík na léto :-* <:-)
Radana Molková
|6. 7. 2012 16:15
Grilované kotlety chutnali i naší malé, tak děkuji za príma receptík na léto :-* <:-)
Pavla Bradáčová
|4. 3. 2012 18:27
Grilovala jsem je na domácím kontaktním grilu a byly fantastický. Recept tisknu, ukládám a doporučuji vyzkoušet, stojí za tu chvilku práce s marinádou a pak už jen při grilování utírat sliny.
Tak tohle byl přesně ten recept, kterému nejen že dáte jedničku, ale doporučíte ho všem svým známým. Maso jsem nakládala přes noc, bylo báječně pomerančové, francouzská hořčice to skvěle doplňovala. Opravdu super!!! Už se těším na léto, jak se s tímto předvedu