Milý Anonyme, taky koukám jak se dobře a skrytě slovíčkaří. V kandovaném ovoci bývala vždy pomerančová kůra a to docela v hojné množství. Také jsme ji někdy dělali vlastní-když nebylo kandované ke koupi. Tudíž jsme takto si recept nazvali. Můžete si recept poznačit jako ovocné , kandované atd. :-))
Ať koukám jak koukám, nikde nevidím ingredience chuti pomeranče. Proč tedy pomerančové " rohlíčky???
Ano. Na linecký podklad natvarujeme hmotu tak, že u špičky je jen malá vrstva, pak do obloučku mírně zvedat do středu. Na základně je nejširší a k horizontu se zužuje /jak pyramida/. Dělám tak, že výška ve středu je tak asi 1,5 cm.
Tak si nenadávejte ani se nepodceňujte. Pochopila jste to správně.Tu hmotu vytvarujeme na upečené rohlíčky a potom poléváme čokoládou. Recept neznám, ale myslím si, že s trochou trpělivosti a času se to dá zvládnout.
Tak buď jsem mladá nebo blbá, ale fakt to jako blondýna nechápu..:-) Co nahňácáme na co? To na to linecké dáme tu hmotu nebo jak?