Dělávala moje mamka za dob totality a byl fakt moc dobrý.
mia
|7. 2. 2007 15:25
je dobré,nechat citrusové plody vykoupat i s kůrou,která nás děsí svým chemickým tajemstvím a vymáčet ve vřelé vodě
Jana V.
|7. 2. 2007 01:39
Jitko,myslím si totéž.Jinak na chuti chemické látky nepoznáte,ale když si uvědomíte,co pijete..
Jitka
|5. 2. 2007 10:37
Není kůra pomerančů zdraví škodlivá? V Receptáři jednou říkali, že citrusové plody stačí pořádně umýt, ale můj kolega je chemik a ten říkal, že to nestačí. Kůra je prý napuštěná a omytí nepomůže.
Ivana Nedbalková
|4. 2. 2007 19:21
Tento džus dělám již řadu let a je to opravdu dobré pitíčko,takže Evi vyzkoušej a uvidíš, že je to k pití.
mia
|4. 2. 2007 18:29
to je klasický domácí džus.jeden čas jsem jej vařila neustále.takže mám odzkoušeno, že je dobré přidat i citron i s kůrou a mrkev,po rozmixování jsem to naředila a cedila přes látku.a vodu jsem dávala převařenou,celkou horkou směs do láhví.ty se potom zatáhly a džus vydržel déle.
Simča Sládková
|3. 2. 2007 10:55
Já bych řekla, že je to takový přichucený pomerančový džus, ne?
Anonym
|2. 2. 2007 14:04
Evo, skoro určitě k pití, když je toho 10 litrů:-)))