olej je skutečně zbytečný kachna má v sobě tuku víc než dost, ale jistě může existovat úprava kachny bez kmínu v azijské kuchyni se na kachnu teda kmín pokud vím rozhodně vždy nedává, což každý správný kuchař ví. 8-)
Rostliný olej? Proti gustu žádný dišputát... Nedělal jsem to a dělat nebudu. Omlouvám se, jen mi to připomíná slova klasikova "...a za stálého míchání vlijeme do záchodu"
Základ na pečení kachny je hodně soli a kmínu. Žádné potírání olejem. Nepečte to ! Každý správný kuchař to ví.
muzete ktem receptum dat teplotu trouby prosim!!!!!Zkusim kachnu na 175 stupnu ,ale nevim jestli je to dost
Kachna je výborná, jako přílohu používám kuskus.
chutná to odporně lituju toho že jsem to pekla,cela rodina si stěžovala
Bylo to vynikající, ale mohly byste tam přidat trochu rozinek na bezva chuť a ke konci, šťávičku zahustit strouhaným tvrdým perníkem!
super recept - vynikající, na závěr doporučuji přidat do omáčky malou lžičku medu a polit s ním kačenku a jako příloha se osvědčily pečené čtvrtky brambor s kolečky červené a bílé cibule
Zvolit můžete dle chuti kari nebo rozinkovou rýži nebo bramborové krokety.
Co zvolit jako přílohu?