Tak nevím, ty míry na ml mě trochu mátly. Šťáva ze dvou pomerančů je fajn, ale mám pocit, že jsem jí měla asi málo, protože to, čím jsem polila bábovku vypadalo spíš jako sirup než oslazená šťáva. Taky to tedy mohlo být tím, že nemám klasickou bábovkovou formu, ale používám věnec. Jinak řečeno jsem si představovala, že bude mokřejší. Jinak je chuťově zajímavá a rozhodně to nebyl poslední pokus.
Tak jsem znovu bábovku pekla a 1/2 prášku do pečiva bohatě stačí, bábovka krásně naskočila. Štávu nesvařuji, na kvalitu to nemá vliv, stačí že je cukr ve štávě rozpuštěný. Lije se to na horkou bábovku, takže trvanlivost také neutrpí. No ale nám stějně nikdy nevydrží..
Mam ten kalendar take, babovka je moc dobra, ale v tomto receptu je chyba - prasek do peciva ma byt cely a na zalivku se ma cukr s pomerancovou stavou svarit - proto se vam to mozna tatano nepovedlo.
bábovku znám a je skvělá, díky za ni!!
babovka se mi vubec nepovedla testo bylo sama mouka, vune zadna a manzeluv komentar - jeste ze dnes nikdo neprisel
Ano, jak je uvedeno pod receptem.
Tenhle recept mám ráda je z kalendáře Frekvence 1
Díky,že jste tento recept znovu objevili!