Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ANNA Zahradnickova
|3. 10. 2006 00:34
Dana M.má pravdu.
Jana Tichá
|30. 3. 2005 13:55
Dělávali jsme ji nastavenou bramborami vařenými ve slupce a prolisovanými.Stejně jako Dana M. dávám kyselou okurku. Je moc dobrá.
Dana M.
|27. 10. 2004 14:36
Je to výborná pomazánka, ale já k umletým škvarkům přidávám kromě cibule ještě nadrobno nasekanou kyselou okurku (1-2 podle chuti), trochu přisolím a opepřím, přidám trochu hořčice a pokud je pomazánka hodně hustá, přileju ještě trošku nálevu z okurek. Je to pak kyselejší, a tím pikantnější. Nakonec vmíchám vejce natvrdo nastrouhané na hrubém struhadle.