lžička
paprika - sladká
nebo v kombinaci s pálivou
3
ks
vařená vejce
majonéza
dle potřeby, pouze pokud je masová konzerva hodně libová, jinak není nutná
3
ks
nakládané okurky
dle velikosti, cca
1
plechovka
vepřové maso ve vlastní šťávě
nakládané kapie
dle chuti, nejsou nutné
Postup přípravy receptu
1
Masovou konzervu dáme do misky, vidličkou rozmačkáme, přidáme drobně pokrájenou cibuli, okurky (kápii), nastrouhaný česnek (jemně) a vejce (hrubě), ochutíme hořčicí, solí, pepřem, paprikou. Pokud je třeba, přidáme trochu majolky, řádně promícháme a necháme v chladnu alespoň dvě hodiny proležet. Pak mažeme na čerstvý chléb, dozdobíme feferonkou, plátkem okurky, cibule, česneku, rajčete... a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jirka
|5. 12. 2016 17:56
Dobrý den,pomazánku jsem dnes zkusil a musím říct,je fakt bezva.My jsme jen nedali sterilovanou kapii.Akorát přesně to,co je v receptu.Dáváme známku 1,Jirka Ostrava-Poruba :-)