Vařenou mrkev a celer v poměru zhruba 1:1 nastrouhat na jemném struhadle, přidat najemno nakrájenou cibulku a přimíchat ostatní ingredience. Množství a poměr surovin dle chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Luki
|15. 2. 2012 14:05
Pokud je vodnatejsi, lze pridat trochu nastrouhaneho tvrdeho syra
Ivana Samcová
|11. 2. 2008 16:42
Nejdřív mne pomazánka moc nenadchla, zdála se mi moc celerová, ale druhý den po rozležení musím říci, že je opravdu jedlá. Chválím. Díky za recept.
Anonym
|11. 2. 2008 11:13
Taky dělám tuto pomazánku ze syrové zeleniny, a to bez salámu, cibule, hořčice, pepře, cukru a soli, zato přidávám strouhané jablíčko a sýr a citronovou šťávu.
Petule B.
|9. 2. 2008 23:39
Také dělám tuto pomazánku ze zeleniny syrové. No tak ji příště pro obměnu zkusím uvařit :o)
Pavla l
|9. 2. 2008 18:45
Pomazánka je dobrá, připomíná mi pomazánku z krabích tyčinek, jen mi vadila ta cibule. Příště to zkusím bez ní. Taky místo majonezy je dobrý samotný bílý jogurt.
Ivana Přikrylová
|9. 2. 2008 18:04
Občas tuto pomazánku dělám, mrkev a celer však používám syrové.