Krekry s krémem z telecích jater
Ragú z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamózní. 8-)
Děkuji, tak uz konečně, vážně jsem to neviděla, omlouvám se.
Já nevím, pořád tu vidím "Pomazánka z tŘesčích jater". to jsou přece tresčí játra a ne třesčí játra.... :-\
Zatím to opraveno není... Ale je to hezká chyba.
Opraveno, díky.
Teď jsem si všimla - šel by opravit ten překlep v názvu receptu?
Je výborná, může se přidat i tavený sýr na odlehčení. Je možné ji pomixovat a udělat z ní pěnu, ale já ji mám raději jen pomačkanou vidličkou, kdy jsou "citelné" kousky těch jater.
Tradiční tažený štrůdl
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Čočková polévka s rajčaty
Kulaté švestkové koláče
Náchodská krkovička
Rajský salát - light
Světlý piškotový korpus
Papoušková buchta
Brokolicové tagliatelle
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky