Krekry s krémem z telecích jater
Ragú z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamózní. 8-)
Děkuji, tak uz konečně, vážně jsem to neviděla, omlouvám se.
Já nevím, pořád tu vidím "Pomazánka z tŘesčích jater". to jsou přece tresčí játra a ne třesčí játra.... :-\
Zatím to opraveno není... Ale je to hezká chyba.
Opraveno, díky.
Teď jsem si všimla - šel by opravit ten překlep v názvu receptu?
Je výborná, může se přidat i tavený sýr na odlehčení. Je možné ji pomixovat a udělat z ní pěnu, ale já ji mám raději jen pomačkanou vidličkou, kdy jsou "citelné" kousky těch jater.
Dobrý makovec
Fazolová polévka II.
Zámecké brambory
Nakládané sýrové kostky
Rybízový dort s tvarohem
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Veganský indický sójový guláš
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Čokoládová pěna s jahodami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci