Krekry s krémem z telecích jater
Ragú z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamózní. 8-)
Děkuji, tak uz konečně, vážně jsem to neviděla, omlouvám se.
Já nevím, pořád tu vidím "Pomazánka z tŘesčích jater". to jsou přece tresčí játra a ne třesčí játra.... :-\
Zatím to opraveno není... Ale je to hezká chyba.
Opraveno, díky.
Teď jsem si všimla - šel by opravit ten překlep v názvu receptu?
Je výborná, může se přidat i tavený sýr na odlehčení. Je možné ji pomixovat a udělat z ní pěnu, ale já ji mám raději jen pomačkanou vidličkou, kdy jsou "citelné" kousky těch jater.
Koprová kulajda
Pavlišovský řízek
Zapečené kuře na žampionech
Plněné žampióny speciál
Salámová pomazánka III.
Píchaná buchta
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Pikantní nakládaný hermelín II.
Super tenké těsto na pizzu
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory