Tvaroh s měkkým máslem, majonézou vyšleháme elektrickým šlehačem do hladké pěny osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaný romadur a vmícháme najemno nakrájenou cibulku a petrželku nebo pažitku. Můžeme nakonec posypat trochou pálivé papriky. Výborné na chleba a zapíjet pivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pepa
|23. 2. 2015 12:27
Dělám podobnou (jen bez tvarohu a spivním sírem místo romaduru - pak je "silnější"). je to lahůdka. jen mě trochu polillo horko při představě strouhání romadůru. vemu ponorákem všechno pak došleham do pěny metlou. nicméně mňam!! :-)
Tgm Mrr
|3. 10. 2005 13:11
Romadur je vyborna pochoutka, udelal sem to podle receptu a navrhoval bych zvysit podil syru, jinak ale fakt libovka