Topinková pomazánka z paštiky
Škvarková pomazánka IV.
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nedávám žloutek, ale přidávám lžíci perly nebo podobného margarínu. A doporučuji na promíchání použít mixér - pomazánka je s ním jemnější....
Mám skúsenosť, že na pomazánku z paštéty, bez ohľadu na ďalšie ingrediencie, sa najlepšie hodí klasická pečeňová paštéta. Skúste s ňou.
také jsme ji vyzkoušeli. moc nám nechutnala, ale problém byl asi v paštice. byla nějaká chemická. tak snad napodruhé.
dnes jsme s pritelkyni udelali a musime rict, ze to bomba :) dekuji za skvely recept :) davam za 1
Přidávám na drobno nakrájenou křupavou kyselou okurku. Je pak velmi "jedlé" a osvěžující..
vyborne, uz kdyz jsem to cetl, tak se mi sbihali sliny...
Drůbková polévka
Fofr bublanina
Hrachová, čočková, fazolová se…
Alsaský jablečný koláč
Nakládaný pivní Hermelín
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Rybí steak
Kuřecí prsa Hasselback
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka