Topinková pomazánka z paštiky
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nedávám žloutek, ale přidávám lžíci perly nebo podobného margarínu. A doporučuji na promíchání použít mixér - pomazánka je s ním jemnější....
Mám skúsenosť, že na pomazánku z paštéty, bez ohľadu na ďalšie ingrediencie, sa najlepšie hodí klasická pečeňová paštéta. Skúste s ňou.
také jsme ji vyzkoušeli. moc nám nechutnala, ale problém byl asi v paštice. byla nějaká chemická. tak snad napodruhé.
dnes jsme s pritelkyni udelali a musime rict, ze to bomba :) dekuji za skvely recept :) davam za 1
Přidávám na drobno nakrájenou křupavou kyselou okurku. Je pak velmi "jedlé" a osvěžující..
vyborne, uz kdyz jsem to cetl, tak se mi sbihali sliny...
Švestkový koláč II.
Hrníčkový mazanec
Šumavské těstoviny
Balkánský listový závin slaný
Octové těsto místo listového
Cizrna na italský způsob II.
Zeleninový salát s lososem a…
Hasenöhrl (zaječí uši)
Meruňkové bonbony
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě