Topinková pomazánka z paštiky
Škvarková pomazánka IV.
Veganská budapešťská pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nedávám žloutek, ale přidávám lžíci perly nebo podobného margarínu. A doporučuji na promíchání použít mixér - pomazánka je s ním jemnější....
Mám skúsenosť, že na pomazánku z paštéty, bez ohľadu na ďalšie ingrediencie, sa najlepšie hodí klasická pečeňová paštéta. Skúste s ňou.
také jsme ji vyzkoušeli. moc nám nechutnala, ale problém byl asi v paštice. byla nějaká chemická. tak snad napodruhé.
dnes jsme s pritelkyni udelali a musime rict, ze to bomba :) dekuji za skvely recept :) davam za 1
Přidávám na drobno nakrájenou křupavou kyselou okurku. Je pak velmi "jedlé" a osvěžující..
vyborne, uz kdyz jsem to cetl, tak se mi sbihali sliny...
Maso tří barev
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Bublanina do hrníčku
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Fazolové lusky se slaninou
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Celerový salát - zdravě a chutně
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Mandlový dort s jogurtem a ovocem
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi