Zeleninu - Moravanku, scedíme a umeleme se salámem a cibulí na jemném struhadle. Přidáme majolku a promícháme. Dle chuti přidáme sůl a česnek. Mažeme na veku, chleba, bílé pečivo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Lehmsová
|8. 1. 2008 23:25
Je výborná taky na topinky(toasty),když se do ní přidá strouhaný sýr,pár stoužků česneku(podle množství) a asi jedna lžíce kečupu.
Di
|13. 2. 2006 07:02
Jemná a zároveň pikantní. Přidala jsem majolku a pomazánkové máslo, protože tavené sýry jíme často k snídani. Musím se ale přiznat, že zpočátku jsem byla trochu zklamaná. Ne že by mi pomazánka nechutnala, ale byla to téměř ta samá chuť jako sloní mlsanec (žrádlo atd. recept tu je mnohokrát). Po odležení nabyla trochu jiné chuti.
tatha
|30. 1. 2006 18:55
žrali jsme to na silvestra a fakt dobrý žrádlo!!!!!!
Jana D.
|6. 12. 2005 21:38
Výborná!! Vyzkoušela jsem ji a do večera nezbylo ani trochu.
Nikol-USA
|21. 7. 2005 03:31
Vyborna. Pridavame i vejce.
Lenka Vachutková
|25. 5. 2005 13:55
Také tu pomazánku znám, ale my ještě do ní umeleme tak ze dva uvařené brambory. Pomazánky je víc a je výborná na chlebíčky.
Jana
|23. 5. 2005 16:01
Pomazánku znám také, ale místo majolky dávám Ramu, může se přidat i tavený sýr. Je to myslím lehčí verze a chutná také výborně. Česnek nedávám.
Alena Hamzová
|23. 5. 2005 15:03
Pomazánka je opravdu výborná. Mám jí už létavyzkoušenou. Melu všechno na masovém mlýnku.Nepřidávám cibuli, sůl ani česnek. Jenom umeluzeleninu, salám a přidám majolku. Dám na vekua posypu tvrdým sýrem. Může se zdobit čerstvoupaprikou, nebo rajčetem.