lžíce
droždí
lahůdkové Country life - obchody se zdravou výživou
2
lžička
podravka
1-2
Postup přípravy receptu
1
Na kousku másla zpěníme drobně pokrájenou cibuli, necháme ji zezlátnout, pak k ní přidáme zbylé máslo a Heru, rozpustíme, přisypeme lahůdkové droždí (též se mu říká Tebi) a Podravku nebo Solčanku, necháme chvilinku probublat a odstavíme. Necháme vychladnout.
2
Toto droždí má jinou chuť než droždí klasické. Vyplatí se koupit to od CoutryLife (sáček kolem 30 Kč).
Tento recept vůbec nechápu. Mně z toho na pánvi vznikl chuchel droždí plavající v centimetru tuku.
Dana Vorlová
|3. 3. 2008 22:05
Vyzkoušeno :-) Výborné, doporučuji všem !
Vlaďka Dary
|3. 3. 2008 17:57
Někdy ho přidávám do těstíčka do polévkových noků,manžel si ho dokonce oblíbil jen tak nasypané na chleba s máslem.Jsem zvědavá,jestli vám zachutná v pomazánce,dejte vědět:-)díky:)
Ivana Přikrylová
|3. 3. 2008 15:36
Asi před půl rokem jsem si toto droždí koupila ze zvědavosti, ale zatím jsem nevěděla co s ním, prý se jím ochucují polévky. Vaši pomazánku vyzkouším. Díky za typ.