V mlýnku na maso umeleme zcezenou kunovjanku, salám a vajíčka. Spojíme s pomazánkovým máslem a majolkou a je hotovo. Nemusíme nijak dochucovat. Pokud máme rádi ostřejší pomazánky, místo kunovjanky dáme moravanku. Pomazánky je velké množství.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|18. 5. 2006 12:41
Toto je skutečně výborná pomazánka na chlebíčky. Doporučuji a dávám 1*. Čalamádu "promáčknu" přes mačkadlo podobné lisu na česnek jen s tím rozdílem, že je prostor pro mačkání zeleniny větší. Kdysi jsem si ho koupila na výstavišti v Č. Budějovicích.
Jana Kozlová
|11. 4. 2006 09:13
pomazankové máslo nedávám a majolky méně je výborna a hlavně hezky barevná.
Jana Křenková
|24. 3. 2006 14:38
Velice dobrá pomazánka, velice často jí dělám,misto kunovjanky dávám moravanku a přidám 2 vejce na tvrdo uvařené.
Coxa
|24. 3. 2006 13:56
Dobrá a rychlá pomazánka, hlavně pánům chutná. Místo pomazánkového másla já dávám lžíci majolky.
vladka k
|23. 3. 2006 19:25
velice dobré salám může být jakýkoliv já dávám vysočinu