Guláš z krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Karbanátky z krůtího masa se skořicí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tahle pomazánka nás nezaujala, nedojedla se. Krůtí maso je docela bez chuti, ricotta je taky velmi jemná, dochucení hořčicí a ještě křenem nám úplně nesedělo.
Poleva z "ledových kaštanů"
Houbová omáčka II.
Červená řepa po řecku
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Prokládané brambory s cuketou -…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Nepečený ostružinový dort
Tvarohové lívance
Drůbeží výpečky
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky