Guláš z krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Karbanátky z krůtího masa se skořicí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tahle pomazánka nás nezaujala, nedojedla se. Krůtí maso je docela bez chuti, ricotta je taky velmi jemná, dochucení hořčicí a ještě křenem nám úplně nesedělo.
Jednoduché řezy II.
Balkánské řezy II.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Dresing z kysané smetany
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Citronovo-hruškový koláč
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Výborná drobenková buchta
Restované žampiony s bramborami a…
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér