Nakrájené sýry rozmačkáme, zalijeme asi 1 dl piva a rozetřeme s máslem a žloutky natvrdo. Přidáme drobně krájenou cibuli, 2 lžičky kremžské hořčice, pepř, půl lžičky pálivé papriky a 1/2 sladké. Mažeme na chleba a zdobíme sekanými vaječnými bílky a pažitkou.
...jde o odér z pomazánky ...směs piva a cibule stojí za to a její konzumace není vhodná například před nástupem do hromadných prostředků nebo před líbáním, pokud partnerka nemá silný žaludek nebo nekonzumuje pomazánku také :-D ...nešlo nereagovat :-D
Tahle pomazanka hraje u nas na chate "PRIM" :-)) Cela nase parta se me na ni pta uz dopredu:-)) NEBOJTE SE VYZKOUSET:-)) Ten smrad za to stoji:-))))
Airan Novakova
|30. 8. 2005 16:01
POMAZANKA JE VYNIKAJICI!!! SUPER!!! POZOR, PAK "ZIZEN JE VELIKA"P.S. Uz vim co to znamena "jedova chyse":-))) Trikrat jsme si rano myli zuby, a 2 balicky zvykacky jsou v cudu:-)))) VYSTiZNY NAZEV!!!
Věra
|25. 8. 2005 08:38
Arian správně jste pochopila, bílky nemusíte pokud nechcete. Jedová chýše? no to poznáte až to spapáte, no ale když to bude na zahradě tak to nebude tak hrozný.
Airan Novakova
|24. 8. 2005 18:44
Pani Stroblova, pochopila jsem dobre, ze se do pomazanky davaji jen 3 zloutky a ne cela vejce? To se mi moooc libi, ja totiz nesnasim varene bilky (nemusim je ani na ozdobu) V sobotu to udelam na zahradni party:-))) Diky za napad.P.S. Co to je " jedova chyse"???