• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z Herkulesu
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z Herkulesu

autor: ivasajdova
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z Herkulesu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g máslo
    • 200
      g salám Herkules v celku
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 100
      g tavený sýr
    • 100
      g majonéza
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Do mísy nastrouháme na hrubém struhadle herkules nebo jej pomeleme. K tomu přidáme máslo, tavený sýr, majolku, česnek, sůl, pepř. Vyšleháme, aby se nám všechny suroviny spojily. Nakonec přimícháme na jemno nastrouhaný sýr. Necháme vychladit.
2
Výborné na jednohubky nebo jenom na rohlík nebo tmavé pečivo tmavé pečivo.
3
Místo herkulesu můžeme použít i poličan, nedoporučuji vysočinu - nemá tak aromatickou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Celerová pomazánka se sýrem

Celerová pomazánka se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romča | 5. 7. 2007 01:46

    Dělám tuto pomazánku ze selskýho salámu a je vynikající.Asi jí zítra udělám.

  • Andora | 25. 4. 2007 17:13

    tak mám nastrouháno, zítra všechno pomíchám, vždy když mají přijet mladí, dělám jinou pomazánku, tento víkend je nařadě tato

  • Blanka | 28. 2. 2007 10:14

    Výborná pomazánka výrazné chuti. Nikdy nevydrží do druhého dne :o)

  • Zdena z JM | 18. 10. 2006 11:10

    Já narozdíl od autorky dělám tuto pomazánku z Vysočiny.Není sice tak pikantní,ale je voňavější.Herkules a Poličan mají zvláštní nakyslou chuť a to u nás moc nefrčí.Je výborná i z levnějších tvrdých salámů-např,selský,turist apod.Záleží na chuti každého.Ale v každém případě dávám 1.

  • Petra | 18. 10. 2006 10:52

    Pomazánka je opravdu skvělá!Prostě nemá chybu,chutnala naprosto všem:-)

  • Jiří Mlčoch | 29. 3. 2006 20:25

    dnes jsem se inspiroval a musim rict, ze je vytecna, pridal jsem i trochu kapie, aby to vice lahodilo oku i chutovym bunkam, moc dobre. Dekuji za recept :)

  • dasa | 14. 3. 2006 08:15

    vypadá to zajímavě, určitě vyzkouším

  • Tereza Jarčušková | 13. 3. 2006 10:21

    Teraz som si všimla, že je to tam napísané, ospravedlňujem sa za zbytočnú otázku, som nepozorná.

  • Tereza Jarčušková | 13. 3. 2006 10:20

    Prosím, Herkules je saláma alebo niečo podobné ? Ja poznám len lepidlo Herkules ( inak veľm i dobre lepí ) : )))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Majonéza Máslo Pepř mletý Salám Sůl Tavený sýr Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Extra čokoládové muffiny

Extra čokoládové muffiny

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

53
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Luxusní špenát
Luxusní špenát
38
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Pomazánka z Herkulesu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact