• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z Herkulesu
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z Herkulesu

autor: ivasajdova
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z Herkulesu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g máslo
    • 200
      g salám Herkules v celku
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 100
      g tavený sýr
    • 100
      g majonéza
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Do mísy nastrouháme na hrubém struhadle herkules nebo jej pomeleme. K tomu přidáme máslo, tavený sýr, majolku, česnek, sůl, pepř. Vyšleháme, aby se nám všechny suroviny spojily. Nakonec přimícháme na jemno nastrouhaný sýr. Necháme vychladit.
2
Výborné na jednohubky nebo jenom na rohlík nebo tmavé pečivo tmavé pečivo.
3
Místo herkulesu můžeme použít i poličan, nedoporučuji vysočinu - nemá tak aromatickou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá česneková pomazánka

Rychlá česneková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Rybí pomazánka od maminy

Rybí pomazánka od maminy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romča | 5. 7. 2007 01:46

    Dělám tuto pomazánku ze selskýho salámu a je vynikající.Asi jí zítra udělám.

  • Andora | 25. 4. 2007 17:13

    tak mám nastrouháno, zítra všechno pomíchám, vždy když mají přijet mladí, dělám jinou pomazánku, tento víkend je nařadě tato

  • Blanka | 28. 2. 2007 10:14

    Výborná pomazánka výrazné chuti. Nikdy nevydrží do druhého dne :o)

  • Zdena z JM | 18. 10. 2006 11:10

    Já narozdíl od autorky dělám tuto pomazánku z Vysočiny.Není sice tak pikantní,ale je voňavější.Herkules a Poličan mají zvláštní nakyslou chuť a to u nás moc nefrčí.Je výborná i z levnějších tvrdých salámů-např,selský,turist apod.Záleží na chuti každého.Ale v každém případě dávám 1.

  • Petra | 18. 10. 2006 10:52

    Pomazánka je opravdu skvělá!Prostě nemá chybu,chutnala naprosto všem:-)

  • Jiří Mlčoch | 29. 3. 2006 20:25

    dnes jsem se inspiroval a musim rict, ze je vytecna, pridal jsem i trochu kapie, aby to vice lahodilo oku i chutovym bunkam, moc dobre. Dekuji za recept :)

  • dasa | 14. 3. 2006 08:15

    vypadá to zajímavě, určitě vyzkouším

  • Tereza Jarčušková | 13. 3. 2006 10:21

    Teraz som si všimla, že je to tam napísané, ospravedlňujem sa za zbytočnú otázku, som nepozorná.

  • Tereza Jarčušková | 13. 3. 2006 10:20

    Prosím, Herkules je saláma alebo niečo podobné ? Ja poznám len lepidlo Herkules ( inak veľm i dobre lepí ) : )))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Majonéza Máslo Pepř mletý Salám Sůl Tavený sýr Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna se zeleninou

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Jednoduchý chleba z kvasnic

Jednoduchý chleba z kvasnic

Pečené uzené koleno

Pečené uzené koleno

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

76
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
21
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…

Zajímavé články

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Ženy.cz Zapomeňte na předraženou kosmetiku. Tenhle zázrak na pupínky máte pravděpodobně doma

Zapomeňte na předraženou kosmetiku. Tenhle zázrak na pupínky máte pravděpodobně doma

Blesk.cz Vladimír Polívka šokoval fanynky: Radikální proměna

Vladimír Polívka šokoval fanynky: Radikální proměna

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

  • Recepty.cz
  • Pomazánka z Herkulesu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact