V sobotu dopoledne jsem připravila,aby se pěkně do věčeře rozležela,ale do věčeře byla dávno snězená.Místo majonézy jsem dala bílý jogurt,místo salámu kuřecí šunku,takže byla i celkem dietní.Moc dobrá.
Vzlastni,ale dobre
Ja vynechávam salámu, a pridávam hrášok : )))
Tuhle pomazánku dělám pouze s majonézou a česnekem.
Nakrájené zelí spaříte v osolené vodě, necháte okapat, nandáte do sklenic, zalijete sladkokyselým nálevem - dávám přecezený nálev na okurky z Deka - a sterilujete 10-15 minut, až chytnou víčka.
Sterilované červené zelí je pro tyto účely nejlepší zakoupit....
Jak se prosím delá sterilizované červené zelí?Múže ten recept nekdo napsát?
Také dělám už léta. Je to opravdu moc dobré. Dá se dobře použít i na chlebíčky, místo vlašského salátu.
Mohu doporučit, dělám tuto pomazánku již dlouho a je moc dobrá.