Zelí zcedíme a necháme okapat, vejce uvařená na tvrdo a salám postrouháme na hrubo, okapané zelí překrájíme na drobno přidáme majolku. Dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena z JM
|2. 5. 2006 06:30
V sobotu dopoledne jsem připravila,aby se pěkně do věčeře rozležela,ale do věčeře byla dávno snězená.Místo majonézy jsem dala bílý jogurt,místo salámu kuřecí šunku,takže byla i celkem dietní.Moc dobrá.
Tereza Vitamvasova
|11. 3. 2006 12:13
Vzlastni,ale dobre
Tereza Jarčušková
|10. 3. 2006 14:18
Ja vynechávam salámu, a pridávam hrášok : )))
Markéta Š
|10. 3. 2006 14:06
Tuhle pomazánku dělám pouze s majonézou a česnekem.
Jaroslava Oumarová
|10. 3. 2006 09:21
Nakrájené zelí spaříte v osolené vodě, necháte okapat, nandáte do sklenic, zalijete sladkokyselým nálevem - dávám přecezený nálev na okurky z Deka - a sterilujete 10-15 minut, až chytnou víčka.
Ivana
|10. 3. 2006 08:23
Sterilované červené zelí je pro tyto účely nejlepší zakoupit....
Zora
|9. 3. 2006 19:52
Jak se prosím delá sterilizované červené zelí?Múže ten recept nekdo napsát?
Gabriela B
|9. 3. 2006 18:52
Také dělám už léta. Je to opravdu moc dobré. Dá se dobře použít i na chlebíčky, místo vlašského salátu.
Marie Horáková
|9. 3. 2006 14:24
Mohu doporučit, dělám tuto pomazánku již dlouho a je moc dobrá.