Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím II.
Osvěžující rybízové želé
Kapustová polévka s bramborem
Rabínův šoulet
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Suši s rybou a zeleninou
Pohankové zeleninové placky
Jablečný krémový sen - řez
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě