Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazole z Vysočiny
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Pražský koláč
Buchta s rosolem
Vepřové na houbách s fazolkami
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Květáková (brokolicová) rýže
Čokoládová pěna s jahodami
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem