Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka
Krakonošův oběd
Houby na kyselo bez zavařování
Výborná kefírovka
Pomazánka z tresčích jater II.
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Hrubasova vepřová rychlovka
Zdravý brownies dort
Domácí plněná roláda z mletého masa
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…