Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drůbková polévka
Krevety na česnekovém másle
Neskutečně žravé kuře
Gulášová polévka II.
Brambory se sýrovou náplní
Výborná kefírovka
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Kokosová žmolenka (drobenka)
Jahodovo-banánové muffiny
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Španělské „španělské ptáčky“…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci