Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Brambory s kysanou smetanou
Bábovka ze zbylých bílků
Dunajské vlny s třešněmi
Kuřecí směs v bramborové kaši
Apple crumble
Skořicová buchta
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Hrášková polévka - smetanová
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Chaloupka z perníku
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles