Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta proti všem předpisům
Drůbeží játra mojí mámy
Jarní vajíčková pomazánka
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Číňan na houbách
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Jíšková pórková polévka
Zapečený lilek s tuňákem
Kuřecí se smetanou a špenátem
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí