Pomazánky jsou velmi oblíbené jak pro svou snadnou a rychlou přípravu, tak pro rozmanitost ingrediencí, které do nich můžeme použít. Tuto pomazánku si můžete vychutnat k svačině i večeři po celý rok.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Rychlá ředkvičková pomazánka
Mrkvová pomazánka
Cuketová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Plněná cuketa II
Plněné papriky II.
Medovník z Počernic
Bochánky z odpalovaného těsta
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Bramborový koláč se zeleninou
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.