Salám, cibuli a okurky nakrájíme najemno nebo umeleme na masovém strojku. Kečup, hořčici, olej, cukr a ocet povaříme za stálého míchání asi jednu minutu. Smícháme s namletým salámem a necháme vychladnout. Poté přidáme majolku, smícháme a dáme odležet nejméně na hodinu do ledničky.
dělaly jsme se spolubydlícími před 35 lety, vždy úspěch. Recepty jsme posílaly a předávaly a vždy spokojenost.Jsem ráda, že jsem po zadání názvu našla. Už si nepamatuji postup,ale suroviny ano. Těším se, že udělám dětem.
Karla
|8. 3. 2016 15:35
Začaly jsme se spolubydlícími na ubytovně - skoro před 35 lety, ujalo se to i mimo. Je fakt, že jsem nedělala přes 20 let, těším se, že potěším i děti a díky za recept. Tak nějak si suroviny pamatuji, jen ten postup bych asi improvizovala. Na topinky to bylo fakt úúžasné.
Je to výborné jídlo pro chudé dělala jsem to za totáče a moc nám to chutnalo . Dnes už se to prodraží a špekáčky ze kterých je to nejlepší jsou už dost drahé. Je to jedlé a moc dobré.
Je to velice rychlá a hlavně velice dobrá pomazánka a, hodí se ke každé příležitosti, pokud má někdo rád ostřejší, je možné přidat malý kousek chilli papričky.