Oloupanou cuketu nahrubo nastrouháme. Nadrobno nakrájené (nebo nahrubo nastrouhané) cibule necháme na oleji zesklovatět, přidáme cuketu a 20 minut dusíme.
2
Potom přidáme ostatní ingredience, zamícháme a necháme zchladnout. Plníme do sklenic a zavařujeme 20 minut na 80 °C.
...tohle jsem nedělal už aslespoň 4 roky :-( a přitom je to luxusní pomaz na topinky :-),kde maso vůbec nechybí.Určitě jsem ale nedával kari koření...
Kopretinka
|3. 9. 2007 14:50
Pro ty maso"jedavé" je výborné přidat jedny ďábelské toasty a na nudličky nakrájené kuřecí maso naložené v gyrosovém koření.
Di
|4. 10. 2006 09:55
S topinkami je to skvělé. U nás se tato směs nezavařuje, ale sní se hned po uvaření. Čerstvé je to určitě mnohem lepší, po zavaření se příliš zvýrazní chutě sojovky, koření atd. Cukety však nepěstujeme, takže jich nezpracovávám větší množství.
Ren
|4. 10. 2006 09:05
Včera jsem to vyzkoušela a zdálo se, že to bude dobré. Uvidíme ještě s těmi topinkami...;)
Klárka Brandová
|7. 9. 2006 19:58
Toto je opravdu výborné jen do toho ještě přidáváme VEGETU SPECIAL. Ale musí to být opravdu special. Jiná ne.