mleté maso
(může být i maso ve vlastní šťávě z konzervy)
sýr
1
ks
nakládané okurky
Postup přípravy receptu
1
Orestované mleté maso zamícháme se sýrem, nastrouhaným vejcem, okurkou, nadrobno nasekanou cibulkou a prolisovaným česnekem. Dle chuti přidáme kečup, hořčici, sůl a pepř.
2
Do pomazánky můžeme přidat také majonézu nebo tavený sýr, zkrátka vše, co v lednici najdeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina Chotašová
|16. 5. 2008 20:40
Dělala jsem s vepřového masa v konzervě a až na kvalitu konzervy, to bylo moc dobré. Zapekla jsem tousty namazané pomazánkou a plátkem sýra. Nechávám v oblíbených.
Zuzana Šindlerová
|23. 3. 2007 12:31
Moc dobrá pomazánka, udělala jsem ze zbytků pečeného vepřového od oběda, dávám 1. Dala jsem i tu majolku a trošičku sádla, maso bylo moc libové.
Renata
|17. 11. 2006 17:42
Výborná pomazánka, kterou jsem oblafla i své děti, neboť cibuli a vepřové maso by normálně nejedly. Použila jsem maso z konzervy, ale nerestovala jsem ho, všechno jsem rozmixovala a všichni se cpali, až měli boule za ušima.