• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
Napište svůj komentář k receptu

Polský zákusek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polský zákusek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • hera
    • 2
      ks tvaroh
    • ovoce
    • banány
    • broskve
    • 0,50
      l kompot
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Formu vymazat a vysypat, upéci piškot na 150 °C. Žloutky ušlehat s cukrem, přidat mouku s práškem do pečiva a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Než vychladne piškot, ušlehat Heru s tvarohem a cukrem, touto směsí potřít piškot. Navrch naklást libovolné ovoce a celé zalít ještě teplou směsí uvařeného pudinku se sklenicí šťávy z daného kompotu - tuhne to rychle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 26. 2. 2008 15:55

    Marsí,omlouvám se,nebyla jsem přihlášená,ten anonym jsem já Hulova.Remková.Ještě k tomu máslu,poslední dobou je tolik druhů másel,že jsem z toho blbá,každý říká,vem to nebo ono,to se ti srazí a to ne,ale opravdu si pak nevím rady a tak vím,že herou nic nezkazím a používám ji už dlouho a moje kamarádka ji kombinuje s máslem.Proč ne,ale nutné to není.Zdravím všechny kuchařinky a jen do toho s herou!! Jana

  • Di | 25. 2. 2008 16:15

    V kombinaci s tvarohem je hera moc dobrá. Klasický máslový krém z čisté hery nedělám, ale kombinuju ji s máslem. Ne kvůli financím, dorty nepeču často, tak na nich nešetřím, ale kvůli chuti a konzistenci krému. Osvědčilo se mi to.

  • Marsí | 25. 2. 2008 10:37

    Stejně jako Jana-Anonym používám Heru na pečení a krémy už léta. Nehci se chvástat neb to škodí charakteru..:-), ale spousta llidí, kteří ochutnali mé zákusky nebo dorty tvrdila, že jsou lepší než z másla.Takže Heru také doporučuji, nejen kvůli výhodné ceně, ale také proto, že se mi krémy z másla zdají býti hodně mastné..ovšem je to můj subjektivní názor a téma velmi diskutabilní..:-)

  • Anonym | 25. 2. 2008 08:31

    Heru používám na krémy stále a nikdy mi nikdo neřekl,že to chtná divně,ještě se mi nestalo,že by mi někdy něco zbylo a i ti z mých známých,kteří zásadně používají na krém máslo si nikdy ničeho nevšimli a ještě se se mnou hádali,že si tu heru v krému vymýšlím.A to už peču tedy let a let.Máslo je drahé a ne každý si ho může dovolit,takže s klidem všem tu heru doporučuji.Jana

  • Anonym | 24. 2. 2008 14:42

    no nevim, ale na ten krém bych použila raději máslo, než Heru - musí to chutnat divně...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Polsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Broskve Cukr Hera Hladká mouka Kompot Ovoce Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí cacciatore

Kuřecí cacciatore

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Pomazánka z uzeného masa

Pomazánka z uzeného masa

Jeřabina - sterilovaná

Jeřabina - sterilovaná

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

42
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
24
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact