• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
Napište svůj komentář k receptu

Polský zákusek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polský zákusek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • hera
    • 2
      ks tvaroh
    • ovoce
    • banány
    • broskve
    • 0,50
      l kompot
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Formu vymazat a vysypat, upéci piškot na 150 °C. Žloutky ušlehat s cukrem, přidat mouku s práškem do pečiva a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Než vychladne piškot, ušlehat Heru s tvarohem a cukrem, touto směsí potřít piškot. Navrch naklást libovolné ovoce a celé zalít ještě teplou směsí uvařeného pudinku se sklenicí šťávy z daného kompotu - tuhne to rychle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 26. 2. 2008 15:55

    Marsí,omlouvám se,nebyla jsem přihlášená,ten anonym jsem já Hulova.Remková.Ještě k tomu máslu,poslední dobou je tolik druhů másel,že jsem z toho blbá,každý říká,vem to nebo ono,to se ti srazí a to ne,ale opravdu si pak nevím rady a tak vím,že herou nic nezkazím a používám ji už dlouho a moje kamarádka ji kombinuje s máslem.Proč ne,ale nutné to není.Zdravím všechny kuchařinky a jen do toho s herou!! Jana

  • Di | 25. 2. 2008 16:15

    V kombinaci s tvarohem je hera moc dobrá. Klasický máslový krém z čisté hery nedělám, ale kombinuju ji s máslem. Ne kvůli financím, dorty nepeču často, tak na nich nešetřím, ale kvůli chuti a konzistenci krému. Osvědčilo se mi to.

  • Marsí | 25. 2. 2008 10:37

    Stejně jako Jana-Anonym používám Heru na pečení a krémy už léta. Nehci se chvástat neb to škodí charakteru..:-), ale spousta llidí, kteří ochutnali mé zákusky nebo dorty tvrdila, že jsou lepší než z másla.Takže Heru také doporučuji, nejen kvůli výhodné ceně, ale také proto, že se mi krémy z másla zdají býti hodně mastné..ovšem je to můj subjektivní názor a téma velmi diskutabilní..:-)

  • Anonym | 25. 2. 2008 08:31

    Heru používám na krémy stále a nikdy mi nikdo neřekl,že to chtná divně,ještě se mi nestalo,že by mi někdy něco zbylo a i ti z mých známých,kteří zásadně používají na krém máslo si nikdy ničeho nevšimli a ještě se se mnou hádali,že si tu heru v krému vymýšlím.A to už peču tedy let a let.Máslo je drahé a ne každý si ho může dovolit,takže s klidem všem tu heru doporučuji.Jana

  • Anonym | 24. 2. 2008 14:42

    no nevim, ale na ten krém bych použila raději máslo, než Heru - musí to chutnat divně...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Polsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Broskve Cukr Hera Hladká mouka Kompot Ovoce Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Buchta alá medovník

Buchta alá medovník

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Fazolový salát

Fazolový salát

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

128
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
37
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
23
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact