• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
Napište svůj komentář k receptu

Polský zákusek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polský zákusek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • hera
    • 2
      ks tvaroh
    • ovoce
    • banány
    • broskve
    • 0,50
      l kompot
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Formu vymazat a vysypat, upéci piškot na 150 °C. Žloutky ušlehat s cukrem, přidat mouku s práškem do pečiva a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Než vychladne piškot, ušlehat Heru s tvarohem a cukrem, touto směsí potřít piškot. Navrch naklást libovolné ovoce a celé zalít ještě teplou směsí uvařeného pudinku se sklenicí šťávy z daného kompotu - tuhne to rychle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 26. 2. 2008 15:55

    Marsí,omlouvám se,nebyla jsem přihlášená,ten anonym jsem já Hulova.Remková.Ještě k tomu máslu,poslední dobou je tolik druhů másel,že jsem z toho blbá,každý říká,vem to nebo ono,to se ti srazí a to ne,ale opravdu si pak nevím rady a tak vím,že herou nic nezkazím a používám ji už dlouho a moje kamarádka ji kombinuje s máslem.Proč ne,ale nutné to není.Zdravím všechny kuchařinky a jen do toho s herou!! Jana

  • Di | 25. 2. 2008 16:15

    V kombinaci s tvarohem je hera moc dobrá. Klasický máslový krém z čisté hery nedělám, ale kombinuju ji s máslem. Ne kvůli financím, dorty nepeču často, tak na nich nešetřím, ale kvůli chuti a konzistenci krému. Osvědčilo se mi to.

  • Marsí | 25. 2. 2008 10:37

    Stejně jako Jana-Anonym používám Heru na pečení a krémy už léta. Nehci se chvástat neb to škodí charakteru..:-), ale spousta llidí, kteří ochutnali mé zákusky nebo dorty tvrdila, že jsou lepší než z másla.Takže Heru také doporučuji, nejen kvůli výhodné ceně, ale také proto, že se mi krémy z másla zdají býti hodně mastné..ovšem je to můj subjektivní názor a téma velmi diskutabilní..:-)

  • Anonym | 25. 2. 2008 08:31

    Heru používám na krémy stále a nikdy mi nikdo neřekl,že to chtná divně,ještě se mi nestalo,že by mi někdy něco zbylo a i ti z mých známých,kteří zásadně používají na krém máslo si nikdy ničeho nevšimli a ještě se se mnou hádali,že si tu heru v krému vymýšlím.A to už peču tedy let a let.Máslo je drahé a ne každý si ho může dovolit,takže s klidem všem tu heru doporučuji.Jana

  • Anonym | 24. 2. 2008 14:42

    no nevim, ale na ten krém bych použila raději máslo, než Heru - musí to chutnat divně...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Polsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Broskve Cukr Hera Hladká mouka Kompot Ovoce Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Hranolky se sýrem

Hranolky se sýrem

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

Perník s čokoládou a kokosem

Perník s čokoládou a kokosem

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných vloček

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

351
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
124
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
80
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
72
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
71
Bábovka z kefíru hrníčková
Bábovka z kefíru…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
AHA.cz Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Blesk.cz Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact