V čera jsem uvařila, pro mne žádná sláva ale každému chutná něco jiného. Pro mne byla polévka nepříjemně nakyslá, to ale nejspíš nezavinila dýně, nýbrž rajčata. A jelikož jsme spíše masožraví a listy šalvěje jsem nesehnala, přidala jsem do polévky dokřupava osmahnutou anglickou slaninu. Takže neznámkuji, protože to, že nechutnala mě neznamená, že není dobrá :)
Zo špagetovej tekvice nerobím krémovú polievku ( teda nemixujem ), pretože práve tie "špagety" sú zaujímavé :)))
Do teto polevky pridavam jeste mrkev, uvarenou polevku rozsleham ponornym slehacem a na taliri pak prizdobim kyselou smetanou. Dcera uvarila toto polevku babicce, ta rekla, ze nema tu spravnou(masovou) chut a prihodila si tam par skvarku. Jinak tuto polevku (bez skvarku)varim aspon jednou za mesic. Tykev nemusi byt spagetova.