Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka s kapáním
Coleslaw - podzimní vitamíny
Krakonošův dlabanec
Škvarková pomazánka s Moravankou
Škvarkové placičky
Klasická žemlovka
Úterní salát s rukolou
Pomerančový sorbet
Pečené kuře s čočkou beluga
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Nejlepší vaječný likér