Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dezert Pavlova
Muffinky vynikající čokoládové
Sekaná jako roštěná
Kávová poleva
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Vepřové chipsy
Ochucené majonézy
Vepřový plátek s listovým špenátem
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem