Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí kapsa
Babiččiny kotlety
Babiččin štrůdl
Klobásová pomazánka
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Česnekovo-sýrová omáčka
Celer z trouby
Cheesecake z domácí lučiny
Hrachová polévka
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Čevapi s ajvarem
Pravé maďarské lečo
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.