Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burgundská hovězí pečeně
Valašská zelňačka s houbami
Kuřecí zbytkový salát
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Salát se švýcarským dresinkem
Ragú z divočáka na švestkách
Rýžový nákyp s broskvemi
Barevné hrnkové knedlíky
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky