Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tortilla de patatas
Jemné kuřecí závitky
Blesková smaženka
Jahelník mrkvový
Slané cukroví
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Těstoviny se špenátem a masem
Limoncello
Pečená zelenina s kuskusem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Mexický hrnec s rýží