Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory na paprice jako příloha
Drobenka na ovocný koláč
Medové perníčky od babičky
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Perník s čokoládou a kokosem
Tvarohové lívance
Jemný tvarohový krémovník
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Pečená zelenina s bylinkami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort