Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové noky
Pikantní vepřová játra
Kavak
Florentský telecí řízek
Babské kuře
Buchta celulitida
Plněné rohlíky jako jednohubky
Kuře pečené na bramboráku
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem