Kostku bujónu rozpustíme ve vroucí vodě, zahustíme moukou, dochutíme Podravkou a povaříme. Přidáme hrnek mléka a necháme přejít varem. Nivu nastrouháme a necháme v polévce rozpustit. Před podáváním můžem přidat osmaženou housku nakrájenou na kostičky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
gabou
|23. 6. 2006 13:18
výborné..polévku jsem právě dovařila a všem moc chutná :-) k nivě jsem přidala ještě i nastrouhaný tvrdý sýr a nakonec jsem dala ještě rozkvedlané vajíčko - přidávám ho skoro do všech polévek..
Jana z VM
|23. 3. 2005 16:24
No, to je recept! Už vidím staršího syna, jak se olizuje. U něho - co je z Nivy - to je ono !!Díky za recept, vyzkoušíme.