• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polévka z jarních cibulek
Napište svůj komentář k receptu

Polévka z jarních cibulek

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka z jarních cibulek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 30
      g máslo
    • 6
      ks jarní cibulka
    • 2
      ks brambory
    • 250
      g sladká smetana
    • 0,50
      l drůbeží vývar Nebo zeleninový vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
V kastrolu rozehřejeme máslo, na něm dáme zesklovatět na jemná kolečka nasekané cibulky (jednu necháme na ozdobu) a přidáme na malé kostičky nakrájené brambory. Přilejeme vývar a vaříme, až brambory změknou (10-15 minut). Rozmixujeme. Směs vrátíme do kastrolu, přidáme smetanu, sůl, pepř a citronovou šťávu a povaříme.
2
Před podáváním ozdobíme polévku zbylou nakrájenou cibulkou. Polévka je chutná i za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka ze sýra feta a pečených cibulek

Pomazánka ze sýra feta a pečených…

Hrášková polévka 2

Hrášková polévka 2

Toskánská polévka

Toskánská polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr. | 7. 2. 2015 08:41

    Já bych to nemixoval.

  • Kamila B.
    Kamila B. | 3. 11. 2014 08:15

    Dobrý den, vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  • destiny82 | 2. 11. 2014 13:45

    Velmi se omlouvám, místo hodnocení 1 jsem dala 5 :-( Zkazila jsem celkové hodnocení receptu :-S

  • destiny82 | 2. 11. 2014 13:40

    Skvělá, ani jsem nemusela na konec dávat smetanu. A ještěže jsem uvařila dvojtou dávku :-)

  • ný | 2. 7. 2014 11:29

    moc dobrá :-)

  • k.kotulova
    k.kotulova | 30. 3. 2013 12:05

    úžasná! :)

  • TerryV | 30. 12. 2012 13:59

    Moooc dobrá!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Citronová šťáva Drůbeží vývar Jarní cibulka Máslo Pepř mletý Sladká smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Zapečené špagety II.

Zapečené špagety II.

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

97
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
25
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
24
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Polévka z hlívy ústřičné
Polévka z hlívy ústřičné
Polévka z hrášku a pečeného fenyklu
Polévka z hrášku a pečeného fenyklu
Polévka z chřestu a mangoldu
Polévka z chřestu a mangoldu
Polévka z kapra
Polévka z kapra
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka z lišek
Polévka z lišek
  • Recepty.cz
  • Polévka z jarních cibulek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact