• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polévka z fazolí a hub s topinkami
Napište svůj komentář k receptu

Polévka z fazolí a hub s topinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka z fazolí a hub s topinkami
Polévka z fazolí a hub s topinkami
Polévka z fazolí a hub s topinkami
Polévka z fazolí a hub s topinkami
Polévka z fazolí a hub s topinkami
Polévka z fazolí a hub s topinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 2
      snítka celer
    • 1
      snítka líbeček
    • 1
      cibule neoloupaná
    • sůl
    • pepř celý 1/2 kluličky
    • 4
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks červená paprika
    • 4
      ks bílý chleba krajíce
    • 400
      g fazole bílé
    • 1
      lžíce olej
    • 200
      g houby
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce vložte kořenovou zeleninu, celer, libeček a cibuli. Zalijte 2 l vody. Přidejte sůl, pepř, nové koření a bobkový list a vařte odklopené asi 30 minut.
2
Mezitím opečte v troubě papriky – na slupce naskáčou puchýřky. Nasucho opečte i chleba. Papriky vložte do mísy, zakryjte fólií a nechte spařit.
3
Pak je oloupejte, zbavte semínek a nakrájejte. Sceďte fazole.
4
Zahřejte olej, vsypte houby s česnekem a restujte asi 5 minut. Vývar sceďte.
5
Přidejte fazole s houbami a prohřejte. Dosolte a opepřete. Servírujte s chlebem obloženým paprikou a posypaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kachní rillettes s česnekovými topinkami

Kachní rillettes s česnekovými…

Bramborová polévka bez hub

Bramborová polévka bez hub

Polévka z černých fazolí a kokosu

Polévka z černých fazolí a kokosu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý chleba Bobkový list Celer Červená paprika Česnek Cibule Fazole Houby Líbeček Mrkev Nové koření Olej Pepř celý Petržel Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Římský salát s rajčaty a olivami

Římský salát s rajčaty a olivami

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

58
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
46
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí…
38
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Zamilovaná Bára Poláková: Poprvé se svým mladším přítelem! Mohl by být Liškův syn

Zamilovaná Bára Poláková: Poprvé se svým mladším přítelem! Mohl by být Liškův syn

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Polévka z červené řepy s jogurtem
Polévka z červené řepy s jogurtem
Polévka z červené řepy s pomerančem
Polévka z červené řepy s pomerančem
Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky
Polévka z červeného zelí s uzenými…
Polévka z hlívy s vinnými nočky
Polévka z hlívy s vinnými nočky
Polévka z hlívy ústřičné
Polévka z hlívy ústřičné
Polévka z hrášku a pečeného fenyklu
Polévka z hrášku a pečeného fenyklu
  • Recepty.cz
  • Polévka z fazolí a hub s topinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact